Blog

Poradna pro e-shopy na Facebooku

1. 4. 2020 10:23

Provozujete e-shop nebo výdejní místo Zásilkovny? Přidejte se do facebookové skupiny Zásilkovna Poradna! Pohodlně tak získáte aktuální informace, dozvíte se o novinkách a můžete nám položit jakýkoliv dotaz, který vyřídí přímo naše zákaznické oddělení. Rychle a efektivně. 

Milí partneři,

hledali jsme cestu, jak Vám rychle a efektivně sdělovat aktuální informace a novinky. Skrze pandemii koronaviru se situace mění takřka denně a my si uvědomujeme, že pro Vás nemusí být úplně pohodlné stále sledovat náš blog. Proto jsme vytvořili na Facebooku skupinu Zásilkovna Poradna.

Ta je určena pro všechny naše partnery, e-shopy i výdejní místa, a slouží především k jednoduchému přenosu informací. Co získáte, když se stanete členem skupiny?

  • Aktuální informace
  • Rychlou odpověď na dotaz
  • Novinky z první ruky
  • Možnost sdílet zkušenosti s dalšími výdejními místy či e-shopy

Jak to funguje?

Skupina je uzavřená, přístup do ní mají pouze partneři Zásilkovny, a tak nemusíte mít obavy, že by pokládané dotazy a odpovědi na ně viděla široká veřejnost. Do skupiny můžete vkládat otázky, požadavky, návrhy apod., které v nejkratší možné lhůtě vyřídí naše přímo naše zákaznické oddělení. Pokud si zapnete notifikace ze skupiny, budou se Vám “nejčerstvější” zprávy zobrazovat přímo na Vaší facebookové zdi.

Věříme, že komunikace přes Facebook, který používá téměř každý z nás, pro Vás bude příjemná a praktická.

Vaše Zásilkovna


Sdílet:

Rubriky