Blog

Depa otevřena i o víkendech a sobotní rozvoz zásilek

19. 11. 2020 15:45

Máme pro vás skvělé zprávy! Abychom vám v této pro e-shopy velmi vytížené době poskytli další kapacity pro podávání zásilek, budou všechna naše depa otevřena i o víkendech. Zároveň chceme co nejvíce zefektivnit a zrychlit doručování, abychom zvládli velké objemy zásilek, a tak je budeme na výdejní místa, která jsou otevřena i v sobotu, distribuovat také tento den.

Všechna naše depa jsou podací a k dispozici 7 dní v týdnu!

Zásilky můžete podávat na všech našich 14 depech, které v České republice v současné době máme. Nejenže je podání na depech o 10 Kč levnější, ale zásilky podané o víkendu mohou být u vašich zákazníků už v pondělí! 

Otevírací dobu všech dep i jejich přesnou adresu najdete v tomto přehledu. Depa budou od 21. 11. 2020 mimořádně v provozu i o víkendech, a to v časech:

➤  sobota: 8:00-14:00,
➤ neděle: 12:00-dle aktuálně nastavené otevírací doby jednotlivými depy.

Depa zůstanou otevřena do 23. 12. 2020 (včetně). Důležitou zprávou však je, že aby zásilky dorazily vašim zákazníkům do Štědrého dne, doporučujeme podat je na centrálních depech nejpozději:

➤  v sobotu 19. 12. 2020 při doručení na adresu,
➤  v pondělí 21. 12. 2020 při doručení na výdejní místa.

Tip: Více podrobností týkajících se vánočního provozu najdete v našem článku E-shopy a Vánoce 2020.

Na výdejní místa rozvážíme i v sobotu!

A právě z toho důvodu, aby vaši zákazníci dostali své zásilky včas a byli s vašimi i našimi službami maximálně spokojeni, přistoupili jsme k sobotním rozvozům zásilek na výdejní místa. Všechna výdejní místa, která jsou o sobotách otevřena, mohou očekávat našeho řidiče.

Pro e-shopy to znamená, že jejich zboží doručíme rychleji. Pro výdejní místa to znamená větší počet zásilek, které jimi projdou, a tedy možnost vyššího výdělku. Věříme proto, že sobotní rozvoz potěší nejen zákazníky, ale i výdejní místa, která z důvodu vládního nařízení zůstala zavřená a výdej a příjem zásilek je pro ně alespoň částečnou kompenzací zisku. 

„Začátkem listopadu jsme denně odbavili 280 000 zásilek. V týdnu od 16. do 20. 11. 2020 už počty zásilek, které nám denně projdou rukama, dosahují čísel 400 000/den a více, což jsou pro nás rekordní čísla. Proto jsme přistoupili k víkendovému provozu jak na depech, tak u rozvážek zásilek, abychom zajistili, že všichni své vánoční dárky dostanou včas. O sobotách bude v nasazení i náš zákaznický servis a technická podpora.”
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny​

Sdílet:

Rubriky