Blog

Doprava se Zásilkovnou nově i z CZC.cz

2. 6. 2021 12:42

Dvojka na online trhu s elektronikou se spojila se Zásilkovnou, a tím navýšila počet odběrných míst o dalších 5000. Po celý červen navíc zákazníci CZC.cz mohou využít dopravu přes Zásilkovnu za 1 Kč. 

„Z průzkumů víme, že více než 70 výdejen CZC.cz přispívá k dobrému vnímání naší značky zejména díky expertíze GEEKů, kteří dokážou zákazníkům poradit ohledně technických dotazů. Zásilkovnu se svými více než 4000 výdejními místy naopak uvítají zákazníci, kteří chtějí hlavně rychle a spolehlivě doručit objednávku. Už první čísla od spuštění Zásilkovny dokládají, že tato alternativa k pobočkám má na CZC.cz své místo,” říká Milan Duda, marketingový ředitel CZC.cz. 

Dopravu přes Zásilkovnu za 1 Kč budou moci zákazníci CZC.cz využít po celý červen 2021 a bude platit na zboží z celého e-shopu, které splňuje podmínky pro zasílání zboží prostřednictvím Zásilkovny.

„Zásilkovna patří dlouhodobě k nejoblíbenějším přepravním firmám v České republice, disponuje největší sítí výdejních míst, které mohou v rámci společné kampaně zákazníci CZC.cz využít. Výdej zásilky na výdejním místě trvá v průměru pouhých dvacet vteřin, zákazníci nemusí čekat ve frontách a sami si volí, kdy si zásilku vyzvednou.”

Milan Šmíd, CMO skupiny Packeta

Více o kampani

V rámci kampaně, která běží od 1. do 22. 6. 2021, nabídne CZC.cz zákazníkům nejen dopravu přes Zásilkovnu za symbolickou jednu korunu, ale také elektroniku za akční ceny.  Tahákem budou hlavně mobilní telefony, které budou v době trvání akce k dostání na CZC.cz za atraktivní ceny. K vybraným značkám jako jsou Apple, Samsung, GOOGLE PixelXiaomi a dalším navíc zákazníci získají dárky v podobě předplatného Kuki TV na dva měsíce, online předplatné vybraného magazínu nebo antivirus. Více o nabídce telefonů najdete zde


Sdílet:

Rubriky