Blog

Důležité informace k zasílání do Francie

9. 10. 2020 12:31

Vážení klienti,

máme pro vás dvě důležité informace, které se týkají posílání zásilek do Francie a jejich návratu zpět k vám.

Zrychlujeme doručení přes Colissimo!

Víme, že posíláte zásilky do země galského kohouta, a máme pro vás skvělou novinku! Díky vylepšování procesů a také díky novým depům, které jsme letos v Evropě vybudovali, jsme ještě více urychlili doručování do Francie s dopravcem FR Colissimo. Již nyní tak vašim zákazníkům doručujeme zásilky z ČR už nikoliv za tři, ale nyní za pouhé dva dny od podání!

Zpětné zásilky z Francie

Kolegové z francouzského Colissima nás informovali, že na zpětnou adresu (jejich depo v Ersteinu) bohužel již nelze posílat zásilky jiným způsobem než přes Colissimo. V případě, že bude zásilka poslaná jiným dopravcem, z procesních důvodů není možné ji přijmout a zprocesovat.

Věděli jste, že…

ve Francii máme už 19 000 partnerských výdejních míst? Vaši zákazníci tak mají zásilky od vás doslova po ruce a mohou si je vyzvednout v čase, kdy se to hodí jim.

Kromě toho samozřejmě i ve Francii doručujeme také na adresu, a i v tomto případě to díky zefektivnění procesů, novým depům a spolupráci s logistickým partnerem Colissimo stíháme do dvou dnů od podání zásilky v České republice.

Super info: Do Francie lze se Zásilkovnou poslat až 10kg zásilky!

Věříme, že vaši francouzští zákazníci budou nyní ještě spokojenější.

Vaše Zásilkovna


Sdílet:

Rubriky