Blog

E-commerce Ples 2020

22. 10. 2019 7:32

Srdečně Vás zveme na druhý ročník E-commerce Plesu, jedinečnou a luxusní akci roku 2020, kterou vám přináší Zásilkovna. Loňský ročník se neskutečně vydařil a my plánujeme posunout laťku zážitků o několik řádů výše. U toho rozhodně nesmíte chybět! Tématem plesu je budoucnost, která nás provede celým večerem. Můžete se tedy těšit na zajímavé technologie a inovace.

Svět e-commerce je známý svou rozmanitostí. Skoro každý měsíc se pořádají různé workshopy a konference, kde si jednotliví specialisté navzájem radí a posouvají tak kvalitu veškerých služeb mílovými kroky dopředu. Život ale není jen o práci. Proto jsme se v Zásilkovně rozhodli celou e-commerce komunitu odměnit a uspořádali historicky první e-commerce ples v ČR. A byla to trefa do černého. Byl to magický večer plný zážitků, tance a skvělých hostů, který měl takový úspěch, že jsme se rozhodli v této tradici pokračovat.

Pokud jste neměli to štěstí se minulý rok účastnit, nevadí. My jsme vše poctivě dokumentovali a přinášíme vám krátké ohlédnutí za minulým ročníkem. Určitě vás to naladí na tu správnou vlnu.

Jaký byl první ročník? 

Ecommerce ples 2020

V sobotu 26. ledna 2019 se oficiálně otevřely brány Slovanského domu. Hosté z celé české a slovenské e-commerce přicházeli po červeném koberci, na jehož konci na ně čekalo vychlazené prosecco a luxusní večeře.

Na zahájení plesu se v sále setmělo, aby si hosté mohli naplno vychutnat kouzelnou Led Show. Celým večerem provázel beatboxer, zpěvák, muzikant a moderátor EN.DRU. O zábavu se krom jeho famózních improvizačních kousků postarali vítězové soutěže Československo má talent, kteří předvedli neskutečnou akrobatickou show. Později večer nám pak mistři České republiky ve standardních tancích předvedli dechberoucí romantický valčík.

Pro hosty, kteří zrovna nechtěli vládnout parketu, byl připraven networkingový lounge, kde jsi mohli na pohodlných gaučích vychutnávat míchané drinky a v klidu si popovídat s kolegy z různých koutů e-commerce. 

Večer dobrých skutků

Krásné ceny v tombole udělali výhercům velkou radost, která byla znásobena dobrým skutkem. Výtěžek z tomboly totiž putoval charitativní organizaci Debra ČR a činil 65 000 Kč. Majitelka Zásilkovny Simona Kijonková navíc tuto sumu navýšila na neuvěřitelných 100 000 Kč.

Zábava byla v plném proudu až do ranních hodin. Byl to neuvěřitelně povedený večer a my ještě jednou děkujeme všem hostům i partnerům, kteří v tento projekt věřili už od začátku.

Chcete pojit svou značku s touto ojedinělou událostí?

Chtěli byste svou značku přede všemi zviditelnit a spojit své jméno s touto jedinečnou e-commerce událostí roku, která v Čechách nemá obdoby? Dokážeme vymyslet partnerství na míru!


Sdílet:

Rubriky