Blog

Irsko: nový spolehlivější dopravce Fastway

3. 3. 2021 9:16

3. 3. 2021, 10:16

Irsko: dopravce Fastway spuštěn

Vážení klienti,

pro doručení zásilek do Irska je nyní v klientské sekci k dispozici nový a spolehlivější dopravce Fastway, který nahradil stávající službu An Post.

V našem systému se změní pouze název dopravce – ID zůstává stejné: 9990Pro Vás jakožto naše partnery se nic nemění – není nutné dělat žádné změny v administraci. Jediný krok z Vaší strany bude potřeba jen v tom případě, pokud komunikujete konkrétní název dopravce zákazníkům na Vašem e-shopu.

Vaše Zásilkovna

Vážení zákazníci,

velmi si vážíme Vaší zpětné vazby a snažíme se na ni pružně reagovat. Zaznamenali jsme výkyvy v kvalitě doručování do Irska přes An Post. Vzhledem k problémům a nekvalitnímu servisu jsme se proto rozhodli nahradit současného kurýra An Post za novou irskou přepravní společnost Fastway Couriers.

Nejdůležitější informace:

➤  Fastway je dle našich analýz kvalitnější, spolehlivější a efektivnější přepravce.
➤  Cena za doručování do Irska zůstává naprosto stejná.
➤ 
V našem systému se změní pouze název dopravce – ID zůstává stejné: 9990.

Kdy ke změně dojde?
V současné době jsme v poslední fázi implementace nového dopravce Fastway. Z tohoto důvodu přesný termín ještě není znám, avšak chtěli jsme Vás o plánované změně informovat už v této fázi. Předpokládáme, že k přepnutí IE An Post HD na nového dopravce IE Fastway Couriers HD dojde pravděpodobně v prvním březnovém týdnu. Pokud by u přepnutí dopravce došlo ke změně, budeme Vás informovat v klientské sekci a na našem blogu.

Pro Vás jakožto naše partnery se nic nemění – není nutné dělat žádné změny v administraci. Jediný krok z Vaší strany bude potřeba jen v tom případě, pokud komunikujete konkrétní název dopravce zákazníkům na Vašem e-shopu.

Věříme, že tato změna potěší Vás i Vaše irské zákazníky a že budete se službami Fastway Couriers spokojeni.

Děkujeme za spolupráci,

Vaše Zásilkovna


Sdílet:

Rubriky