Blog

Nová pravidla e-commerce: webinář pro partnery zdarma

21. 5. 2021 7:22

Vážení partneři,

1. 7. 2021 vstoupí v účinnost nová pravidla DPH, která významně zasáhnou všechny e-shopy. Abychom vám byli v těchto změnách co nejvíce nápomocni, připravujeme pro vás ve spolupráci se společností Staněk, Tomíček & Partners informační online seminář k novým pravidlům DPH pro oblast e-commerce.

27. 5. 2021 9:30-11:30

Webinář je pro naše partnery zdarma. Bude možné jej sledovat online na platformě YouTube – stačí se nejpozději do 25. 5. 2021 zaregistrovat. Den před konáním vám pak na zadanou e-mailovou adresu pošleme přístupové údaje, pomocí nichž webinář ve čtvrtek 27. 5. v 9:30 spustíte.

Program webináře

O jakých tématech budeme mluvit?

  • Zrušení dosavadních limitů pro prodej zboží na dálku uvnitř EU dle jednotlivých členských států a jejich nahrazení novým unijním limitem 10 000 EUR.
  • Využití zvláštního režimu jednoho správního místa („OSS“) na prodej zboží a poskytování služeb koncovým zákazníkům v rámci EU.
  • Nová pravidla pro e-shopy fungující jako tržiště, platforma, portál apod.
  • Zrušení osvobození od DPH při dovozu malých zásilek v hodnotě do 22 EUR.
  • Zavedení nových zvláštních režimů a úprava celních postupů pro dovoz zboží ze zemí mimo EU v zásilkách s hodnotou nepřevyšující 150 EUR.
  • Zavedení nových povinností týkajících se evidence transakcí, předkládání daňových přiznání a platby DPH.

Přednášejícím bude Mgr. Milan Tomíček z daňové a účetní kanceláře Staněk, Tomíček & Partners, úvodního slova se ujme Jan Došlý, obchodní ředitel Zásilkovny. V průběhu webináře bude samozřejmě prostor na vaše otázky, které bude možné pokládat online.

Věříme, že vám budou informace z webináře nápomocné, a těšíme se na online setkání s vámi.
Vaše Zásilkovna


Sdílet:

Rubriky