Blog

Příběhy výdejních míst – KOVO Johan, Zdice

24. 6. 2021 14:06

Když Simona Kijonková zakládala Zásilkovnu, lidé jí tvrdili, že si lidé nikdy nebudou chtít chodit pro zásilky třeba do prodejen s lahůdkami nebo do železářství. O 11 let později v železářství KOVO Johan…😊 Začínali s jedním regálem na zásilky, dnes už jich mají několik a vydají na 80 zásilek denně.

Více o Příbězích výdejních míst

Výdejní místa Zásilkovny jsou mnohdy v neobvyklých provozovnách a na zajímavých místech. Možná by vás jindy ani nenapadlo sem vstoupit, kdybyste si nešli pro svoji zásilku. Někde vám balíček předává nadšený surfař, někde paní, jejíž pečivo je vyhlášeno v celém okolí, někde třeba sběratel umění. A právě o lidech, ke kterým si chodíte pro svoje zásilky, je náš seriál Příběhy výdejních míst.

V Česku je v současnosti přes 5300 výdejních míst a každý týden vás jedno z nich nechá nahlédnout do zákulisí. Objevíte tak různé kouty naší země, načerpáte info z nejrůznějších oborů a také se dozvíte, co drobným podnikatelům přináší spolupráce se ZásilkovnouPokud chcete, aby se i vaše výdejní místo objevilo v našem seriálu, kontaktujte nás na e-mailu pribehy@zasilkovna.cz a možná přijedeme příště natáčet právě k vám.

Kam dál? Na další díly našeho seriálu Příběhy výdejních míst se můžete podívat zde


Sdílet:

Rubriky