Blog

Zásilky do Řecka nyní levněji. S Taxydromiki!

22. 10. 2020 9:18

Máte zákazníky v Řecku? Tak to pro vás máme novinku, dopravce Geniki Taxydromiki. Nyní tak máte na výběr už ze dvou přepravních společností: ke stávajícímu dopravci ACS Courier přidáváme posilu, která navíc nabízí doručení na adresu již za 149 Kč bez DPH! 

Taxydromiki doručí vašim řeckým zákazníkům zásilky až domů nebo třeba do práce, a to za 4-7 dnů od podání v ČR. Kvalitou služeb se tento přepravce řadí hned za ACS, avšak nabízí ještě o 10 Kč levnější přepravu. Navíc poskytuje pojištění zásilek do hodnoty až 400 eur zcela zdarma. I tento řecký dopravce uplatňuje při doručování přepočet na volumetrickou váhu.

Dopravce Doručovací lhůta Cena za zásilku do 1 kg Cena dobírky do výše 700 eur od
Taxydromiki D + 4–7 149 Kč 20 Kč
ACS Courier D + 4–7 159 Kč 30 Kč

Když Taxydromiki napoprvé adresáta nezastihne… 

…nic se neděje! Tento dopravce má totiž nespornou výhodu, a to tři pokusy o doručení na adresu. A pokud se adresáta nepodaří zastihnout ani napotřetí, je zásilka na dobu až 10 dní uložená na tzv. pick-up pointech. Adresát je informován, že má zásilku uloženou na daném pick-up pointu a může si ji zde vyzvednout, když se to bude hodit jemu.

Posílejte i na řecké ostrovy! 

S Taxydromiki můžete vaše zboží poslat i na všechny řecké ostrovy kromě Kypru. Zásilky mohou putovat na Krétu, Korfu, Zakynthos, Santorini, Mykonos, Kos, Samos nebo třeba na Rhodos, a to za stejnou cenu jako na pevninu – a i sem dorazí už za 4 dny od podání v České republice! 

Jak je to s vrácením zásilek z Řecka?  

Od 26. 10. 2020 bude spuštěna nová zpětná adresa pro vracení zásilek z Řecka. Ke změně jsme přistoupili na základě zpětné vazby od vás, našich klientů. Apelovali jste na nás, že dopravné za vratky z Řecka je pro vaše zákazníky velmi nákladné. A protože spokojenost vaše a vašich zákazníků je pro nás hlavní meta, zapracovali jsme na změně. Nyní bude vracení přes Taxydromiki levnější a mnohem přívětivější. 

Nová zpětná adresa

Packeta International
ID e-shopu
Geniki Taxydromiki hub Thessaloniki
Esoteriki Periferiaki (Internal Ring Road), Thesi Dialogis OSE - Parodos Sof.Venizelou
54628 Thessaloniki

Doporučujeme posílat zásilky na novou zpětnou adresu výhradně dopravcem Taxydromiki, protože tak můžeme vrácené zboží lépe trasovat – a také rychleji vyřídit případnou ztrátu zásilky způsobenou na straně řeckého dopravce. Při zpětném odeslání přes jiného dopravce tyto možnosti nemáme. 

Prosíme vás o spolupráci: změňte si informace o vracení zboží z Řecka a zpětnou adresu ve svém e-shopu co nejdříve. Na novou zpětnou adresu v Řecku můžete směřovat své zásilky od 26. 10. 2020. Provoz na staré adrese bude probíhat do 16. 11. 2020. Po tomto datu již nebude možné zásilky na staré zpětné adrese přijímat. Děkujeme vám. 

 Vaše Zásilkovna 

 


Sdílet:

Rubriky