Blog

Koupili jsme kurýrní službu Zavezu.cz

5. 12. 2019 15:19

Skupina Packeta, která vlastní přední českou logisticko-technologickou firmu Zásilkovna a další společnosti zajišťující služby výdejních míst a logistiky, získala 100% podíl v komunitní kurýrní službě Zavezu.cz. Služba Zavezu.cz funguje od roku 2016. Propojuje lidi, kteří někam jedou, s těmi, kteří potřebují něco převézt. Využívají ji desítky tisíc lidí.

„Zavezu je etablovaná a úspěšná služba, která má obrovský potenciál. Mezi našimi byznysy existuje řada synergií, které nám pomohou k dalšímu růstu. Jsem moc ráda, že v týmu zůstává zakladatel Zavezu David Pertl, se kterým budeme projekt dále rozvíjet. David zároveň zůstává ve vedení společnosti a ve funkci jednatele.”
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny​

Zavezu.cz funguje od roku 2016. Nabídku a poptávku v Zavezu může zákazník zadat přes jednoduchou mobilní aplikaci, která je k dispozici pro Android i iOS. Službu může využít každý, kdo potřebuje převézt nějakou věc, ať už se jedná o zapomenutý mobil, vyzvednutí těžkého nákupu nebo přestěhování lednice z jednoho konce města na druhý. Na druhé straně je převozník, který v aplikaci vidí poptávku vedoucí po jeho trase a může si tak cestu zlevnit nebo si dokonce přivydělat. Největší zájem je o přepravu věcí, které nikdo nechce přepravit nebo se přepravují obtížně, jako je nábytek, pneumatiky, jízdní kola nebo křehké věci.

„Ve spojení se Zásilkovnou je velký prostor pro další rozvoj Zavezu. Velkého a silného partnera jsme hledali již delší dobu. Jsem rád, že se jím stala právě Zásilkovna v čele se Simonou Kijonkovou, která je pro mě zosobněním technologické a inovativní vizionářky.“
David Pertl
Zakladatel a spolumajitel Zavezu

Sdílet:

Rubriky