Blog

Slovenská Zasielkovňa patří mezi TOP 10 nejoblíbenějších značek Slovenska!

23. 2. 2021 13:55

Na Slovensku proběhla anketa společnosti KPMG, která hledala zákazníky nejoblíbenější značky. Slováci svými hlasy rozhodli, že mezi desítku těch nej patří i Zasielkovňa! Naše slovenská pobočka se do TOP 10 dostala vůbec poprvé a umístila se na krásném sedmém místě. Zároveň se stala nejoblíbenější logistickou značkou Slovenska.

Spotřebitelská anketa proběhla loni na Slovensku již počtvrté. Z pohledu zákaznické zkušenosti byl rok 2020 ovlivněn především koronavirovou krizí, která kompletně změnila způsoby nakupování, spotřebitelské chování i zákaznické potřeby. Podle nových trendů spojených s pandemií by dnes společnosti měly dbát zejména na bezpečnost, nové technologie a na podporu lokálních podnikatelů. A to vše Zasielkovňa dělá! Věříme, že právě i díky tomu se stala slovenskými zákazníky nejoblíbenější logistickou značkou.

O tom, že se naše slovenská Zasielkovňa umístila v žebříčku po boku silných brandů jako je Martinus, IKEA, Tchibo, Lidl nebo Netflix, rozhodlo na 2 500 Slováků, kteří hodnotili celkem 118 značek v devíti různých sektorech. Děkujeme, Slováci!


Sdílet:

Rubriky