Blog

Staráme se o bezpečnost na výdejních místech

5. 11. 2020 16:00

Zdraví a bezpečnost našich spolupracovníků, partnerů i zákazníků je pro nás na prvním místě. Zdraví je to nejcennější, co máme, a v situaci, která nás potkala, je třeba si ho chránit ještě více než kdy jindy. Proto jsme všem zaměstnancům i výdejním místům distribuovali další tisícovky ochranných prostředků.

Asi každý si vzpomene na první vlnu pandemie Covid-19, kdy byl nedostatek roušek i dezinfekčních prostředků. Proto jsme měli radost, že se nám tehdy podařilo sehnat téměř 8000 ochranných roušek, na 4000 ochranných rukavic a 2 500 litrů dezinfekce. Nyní nás zasáhla druhá vlna, na kterou jsme se v Zásilkovně pro jistotu pečlivě připravovali dopředu. Abychom i nyní přispěli k ochraně zdraví našich zaměstnanců a partnerů, nechali jsme vyrobit tisíce červených roušek, které putovaly na výdejní místa, na depa, všem řidičům i pracovníkům do kanceláří.

Bezpečná distribuce zásilek

Kromě roušek distribuujeme i rozprašovače s tzv. anti-covid dezinfekčním prostředkem, který nyní mají k dispozici všechna výdejní místa, všichni pracovníci na depech a v kancelářích i všichni naši řidiči. Množství distribuovaných ochranných a hygienických prostředků jsme s ohledem na vývoj pandemie ještě znásobili.

V září a říjnu jsme distribuovali…

15 000

roušek

5 280

anti-covid rozprašovačů

Všechna depa jsme už na jaře vybavili ochrannými igelitovými přepážkami, abychom zajistili co nejvíce bezkontaktní pracoviště a přispěli tak k minimalizaci přenosu viru mezi našimi zaměstnanci. 

„Všichni pracovníci byli proškoleni, aby maximálně dodržovali hygienická opatření, a postarali se tak o bezpečnou distribuci zásilek na výdejní místa i k vám zákazníkům na adresu.”
Simona Kijonková
Simona Kijonková
CEO skupiny Packeta a zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny​

Bezpečný výdej zásilek

V současné chvíli je otevřeno více než 80 % z 3 700 našich výdejních míst. Zaměstnancům na výdejních místech jsme distribuovali přes 7 000 kusů ochranných roušek a více než 3 500 kusů rozprašovačů s dezinfekcí. Můžete se proto spolehnout, že na výdejních místech maximálně dbáme na dodržování hygienických zásad, abychom ochránili zdraví vaše i všech pracovníků.

Myslíme i na Slovensko 

I na Slovensku mohou být díky výjimce ve vládním nařízení výdejní místa otevřena. Proto i sem směřovala naše pomoc v podobě hygienických a ochranných prostředků.

3 000

roušek

1 500

anti-covid rozprašovačů

Věříme, že i tentokrát to společně zvládneme a překonáme tuto složitou dobu. Srdečně děkujeme všem zaměstnancům, ale i výdejním místům, která zůstala otevřena jen pro výdej zásilek a velkou měrou nám tak pomáhají s distribucí. Díky vám všem můžeme doručovat zboží, které by třeba dnes jinde než na e-shopech nebylo možné pořídit. Děkujeme!

Vaše Zásilkovna


Víte, že….

Výdejní místa Zásilkovny jsou mnohdy v neobvyklých provozovnách a na zajímavých místech? Možná by vás jindy ani nenapadlo sem vstoupit, kdybyste si nešli pro svoji zásilku. Někde vám balíček předává nadšený surfař, někde paní, jejíž pečivo je vyhlášeno v celém okolí, někde třeba sběratel umění. A právě o lidech, ke kterým si chodíte pro svoje zásilky, je náš seriál Příběhy výdejních míst.

V Česku je v současnosti téměř 4000 výdejních míst a každý týden vás jedno z nich nechá nahlédnout do zákulisí. Objevíte tak různé kouty naší země, načerpáte info z nejrůznějších oborů a také se dozvíte, co drobným podnikatelům přináší spolupráce se Zásilkovnou.


Sdílet:

Rubriky