Blog

Zásilkovna je hrdým partnerem fóra LOG-IN!

4. 5. 2021 7:30

Jak zefektivnit logistické procesy ve vaší firmě?  Jaké inovace má česká logistika k dispozici? Pusťte si 13. 5. živý přenos fóra LOG-IN a poslechněte si tipy profesionálů z oboru, mrkněte na případové studie a zapojte se do panelových diskuzí. 

Do jedné z panelových diskuzí se zapojí i náš manažer výdejních míst Luboš Moravec, který se spolu s dalšími řečníky pobaví o tom, jak inovovat „poslední míli“ v čase bezprecedentního rozmachu e-commerce. Nebudou chybět ani virtuální stánky, díky kterým můžete navázat nové, nebo naopak utužit stávající kontakty. My máme ten svůj už máme připravený a těšíme se na e-viděnou

Více o projektu

Fórum LOG-IN je původní součástí celoročního multikanálového projektu LOG-IN vytvořeného pro podporu inovací v logistice v České republice. Cílem fóra je zaměřit pozornost na nejinovativnější řešení, projekty a produkty na českém logistickém trhu, a tím inspirovat profesionály v oboru k inovaci logistiky v jejich podnicích.

V současné době není bohužel možné uspořádat fyzické akce, ale logistický trh stále potřebuje inspiraci. Proto i fórum LOG-IN inovuje a uskuteční se v květnu jako Česko-slovenské online fórum inovace v logistice.


Sdílet:

Rubriky