Blog

Vyhlášení soutěže Zaměstnavatel roku 2020

10. 11. 2020 10:00

Zásilkovna je mezi deseti nejlepšími zaměstnavateli v  ČR

Zásilkovna se v  soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku 2020 do 500 zaměstnanců umístila na skvělém 10. místě. Kategorie do 500 zaměstnanců oceňuje rostoucí společnosti, které jsou schopné zajistit svým zaměstnancům osobní rozvoj a co nejlepší podmínky pro jejich práci, čímž přispívají i k celkovému progresu firmy.   

„V Zásilkovně se snažíme i přes neustálý růst počtu zaměstnanců udržet rodinou až startupovou atmosféru. Děláme vše proto, abychom byli firma, do které chodí zaměstnanci rádi, kde pracují v příjemném prostředí, mají prostor učit se nové věci a mají také možnost se rychle posunout v rámci firemní hierarchie. Dostat se do první desítky v České republice a být ve společnosti renomovaných firem je pro nás velká čest a závazek do budoucna."
Tomáš Křesťan
CHRO skupiny Packeta​

Hodnocení Zaměstnavatel roku se již od roku 2003 zaměřuje na společnosti v ČR z pohledu lidských zdrojů. Smyslem soutěže je přiblížit lidem společnosti s výborným přístupem ke svým zaměstnancům, a to nejen celostátně, ale i v jednotlivých regionech. Hodnocení probíhá celosvětově uznávanou metodikou Saratoga od společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika. Kromě jiných výhod Saratoga nejprve porovnává firmy v jejich sektoru a až výsledné oborové skóre si hodnocený přináší do celkového pořadí. 


Sdílet:

Rubriky