Blog

Zásilkovna patří mezi nejrychleji rostoucí technologické firmy střední Evropy

26. 11. 2020 16:24

V listopadu byly předány ceny Deloitte Technology Fast 50 CE 2020. Tento žebříček, který zobrazuje nejrychleji rostoucí technologické firmy ve střední Evropě, každoročně připravuje společnost Deloitte, letos už po jednadvacáté. Zásilkovna získala bronz v kategorii Tech Leaders České republiky.

Deloitte letos poprvé ocenil pět českých firem v kategorii Tech Leaders. Ten představuje společnosti, které jsou lídrem ve svém oboru. Máme velkou radost, že jsme se v tomto žebříčku umístili na třetím místě po bok značek jako je Rohlík.cz, Prusa Research, Footshop nebo Pilulka. Velký dík za toto ocenění patří všem našim zaměstnancům, díky kterým se mezi české technologické lídry můžeme zařadit.

Česko hlásí úspěchy

Letošní klání Deloitte Technology Fast 50 CE se celkově neslo v duchu českých nej: přihlásilo se nejvíce českých firem za celou historii soutěže, českým firmám bylo rozdáno vůbec nejvíce ocenění a právě české firmy měly nejlepší výsledky v rámci celého CE regionu. Zkrátka spanilá česká jízda!

Díky tomu, že se letos přihlásilo hned 108 českých společností a ocenění v různých kategoriích ve středoevropském regionu získalo 66 z nich, bylo možné sestavit poprvé i kompletní padesátku výhradně českých technologických hvězd. V tomto žebříčku se Zásilkovna s růstem o 448 % mezi lety 2016 až 2019 umístila na skvělém 22. místě.

Více o soutěži si můžete přečíst v deníku E15.cz, kompletní přehled výsledků najdete zde.


Sdílet:

Rubriky